website free tracking

Activiteiten

Activiteiten van Stichting TaalCultuur

Dit jaar 2023 gaan we weer volop activiteiten organiseren. Leuke, interessante culturele activiteiten. Inmiddels zijn er een paar geweest, zoals een spelletjesmiddag, een filmavond over Nederland, van boven bekeken en ook het thema ‘water’ met als hoofdfilm de film over de watersnoodramp 1953, De Storm’. Er staat nog veel meer op het programma. Evenementen waarbij cultuur centraal staat.
Hieronder enkele foto’s van evenementen die zijn georganiseerd, alsmede (binnenkort) de activiteitenkalender. Tevens vermelden wij soms bijzonder nieuws inzake asielzoekers.

Activiteiten in Hardenberg

Gewoonactief.nl

Een website met activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Soms in Hardenberg zelf, in Dedemsvaart, Balkbrug, etcetera. Vaak is het gratis, maar het staat erbij. Sportieve en culturele dingen.

Vechtdaloverijssel.nl

Op deze website vind je veel informatie over de omgeving (dorpen) waar je in woont en welke activiteiten er zijn. Soms moet je er een stukje voor fietsen of neem een trein/bus. Maar neem gewoon eens een kijkje en je zult verrast worden!

Menu