website free tracking

Activiteiten

Activiteiten van Stichting TaalCultuur

Dit jaar 2024 gaan we weer volop activiteiten organiseren. Leuke, interessante culturele activiteiten. Inmiddels zijn er een paar geweest, zoals filmavonden over bijvoorbeeld de indrukwekkende film ‘The swimmers’ over vluchtelingen die een oversteek over zee maken en hun strijd om een bestaan op te bouwen, de film Snuf de hond in oorlogstijd, diverse theatervoorstellingen, fietstochten en er staat nog veel meer op het programma. Evenementen waarbij cultuur centraal staat.

Leuke activiteiten!

Eerst volgende evenement is een fietstocht ‘Rondje Raderwijk’ op maandag 20 mei. Onderweg vele culturele bezichtigingen zoals een molen en het luisteren van harpmuziek in een kerk.

Hieronder enkele foto’s van evenementen die zijn georganiseerd, alsmede de activiteitenkalender. Tevens vermelden wij soms bijzonder nieuws inzake asielzoekers.

Activiteiten in Hardenberg

Gewoonactief.nl

Een website met activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Soms in Hardenberg zelf, in Dedemsvaart, Balkbrug, etcetera. Vaak is het gratis, maar het staat erbij. Sportieve en culturele dingen.

Vechtdaloverijssel.nl

Op deze website vind je veel informatie over de omgeving (dorpen) waar je in woont en welke activiteiten er zijn. Soms moet je er een stukje voor fietsen of neem een trein/bus. Maar neem gewoon eens een kijkje en je zult verrast worden!

Menu